i-Max

Tezamen vertegenwoordigen Max Curvers en Andries van de Wiel met agentschap i-Max de volgende merken; Boss Design, ColebrookBossonSaunders en SLV Lighting. Zo combineren zij hen jarenlange ervaring in de kantoor- en projectinrichting om hun klanten optimaal te kunnen bedienen.

Boss Design

Boss Design, opgericht in 1983, is in Groot-Brittannië marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardig(e) zitmeubilair, stoffering en tafels. In een markt waarin design een grote rol speelt, oogst Boss Design voortdurend wereldwijd succes. i-Max is agent van Boss Design in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Boss Design heeft een voorbeeldfunctie in de markt en blijft zichzelf ontwikkelen en verbeteren om een intelligent en vernieuwend productportfolio te kunnen garanderen, ook met het oog op duurzaam en verantwoord ondernemen. 

Download the Boss book here

ColebrookBossonSaunders

Colebrook Bosson Saunders (CBS) ontwikkelt en produceert innovatieve en stijlvolle oplossingen die een brug slaan tussen werkplek en technologie, en die mensen de ruimte en vrijheid geven om te leven en te werken in een speciaal voor hun ontworpen en ingestelde omgeving.

 

Phone

Max +31 (0)6 xxxxx

Andries +31 (o)6 2873 9170

 

Location

Toren Vijf
Venlo